Etkinlik ve Organizasyon Yönetim Müdürlüğü

• Üniversitenin yıllık etkinlik ve organizasyon planını ile ilgili birimlerle işbirliği yapmak.
  • Hazırlanan etkinlik planına göre kişi, mekan ve ekipman planlaması yapmak.
  • Üniversite tarafından düzenlenen her türlü bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleri ilgili birimlerle işbirliği ve koordinasyon içinde yürütmek.
  • Üniversitenin yıllık etkinlik ve organizasyon planı ile ilgili birimlerle işbirliği yapılarak yapılan etkinliklerin kurumsal kimliğe uygun biçimde afişten, davetiye, salon düzeninden konuşma met Hazırlanan etkinlik planına göre kişi, mekân ve ekipman planlaması yapılarak uygulamalara geçilmesi.
  • Bu planlamaya göre gerekli olan materyallerin baskı ve satın alma işleri ile ilgili şehrimizde ki mevcut firmalarla ile fiyat çalışmaları yapılarak yıl boyunca etkinliklerde kullanılan materyallerin uygun bir biçimde tarafımıza tahsisinin sağlanması.
  • Üniversitemizin önümüzdeki süreçten itibaren düzenlenecek olan sempozyum ve kongreleri BAP birimi ile koordineli bir biçimde sağlanmasını duyuruları tüm akademik personele gönderilmesi.
  • Ayrıca tüm faaliyetlerle ilgili fotoğraflar dijital olarak arşivlenmesi. İstenildiği takdirde bir galeri birim sayfamızda düzenlenebilmesi.
İş AKış süreci
  • Üniversitemiz bünyesinde düzenlenecek olan tüm bilimsel faaliyetlerin birimimiz aracılığıyla düzenlenmesi,
  • Bu çerçevede ilk olarak faaliyetlerle ilgili gerekli çalışmalar yapılarak kongre komiteleri ile birlikte bir çalışma planı ve takvim işletilecek ve gerekli hizmetlerin tamamını birimimizce sağlamak.
  • Salon tahsisleri ile ilgili olarak “ÜBYS” sistemi üzerinden “Etkinlik Takip Sistemi Yönetimi” kurularak üniversite içi yapılacak her faaliyetin ve faaliyet sonrası raporlamanın sistem üzerinden gerçekleştirileceği bir uygulamada pilot çalışma yapılarak son aşamaya gelindi bu sistem sayesinde defter üzerinden yazılarak düzenlenen salon tahsislerin sistem üzerine taşınarak uygulamada oluşan veya oluşabilecek sorunların önüne geçilmesi hedeflenmektedir.

15Dosya-800x800
Doç. Dr. Sait Sinan ATILGAN