Faaliyet Raporları

Hayatın hizmetinde, hep ileriye...

Atatürk Üniversitesi, her yıl yayımladığı faaliyet raporları ile akademik ve idari birimlerinin çalışmalarını, başarılarını ve geleceğe yönelik hedeflerini detaylı bir şekilde sunar. Bu raporlar, üniversitemizin misyonu doğrultusunda yürütülen eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve topluma hizmet faaliyetlerini kapsar.
Atatürk Üniversitesi Yıllık Faaliyet Raporları, üniversitemizin hesap verebilirlik ve şeffaflık ilkelerine bağlılığını gösterir. Aynı zamanda, üniversitemizin gelişimini ve başarılarını izlemek isteyen paydaşlar için önemli bir bilgi kaynağıdır. Akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve işbirliği yaptığımız kurumlar, bu raporlar sayesinde üniversitemizin güçlü yönlerini ve geleceğe yönelik stratejilerini yakından takip edebilirler.
Atatürk Üniversitesi Yıllık Faaliyet Raporları, üniversitemizin her alanda gösterdiği çabaların ve elde edilen sonuçların bir aynasıdır. Geleceğe emin adımlarla ilerlerken, geçmişteki başarılarımızdan güç alarak, daha büyük hedeflere ulaşmayı amaçlıyoruz.
2024 Faliyet Raporu
2023 Faliyet Raporu